Συνελήφθησαν χθες έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 2 άτομα, εξαιτίας του εντοπισμού πολλών λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο Πακιστανούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Xθες το βράδυ, στο κέντρο της πόλης, ένας εκ των δραστών επιβαίνοντας σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, παρέδωσε στον άλλο μια σακούλα που περιείχε 280 πακέτα λαθραία τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Στο όχημα βρέθηκαν επιπλέον 270 πακέτα τσιγάρα και 8 συσκευασίες καπνού που επίσης δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Μάλιστα, Κατασχέθηκαν ακόμα 10.704 πακέτα τσιγάρα και 354 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν επίσης την ανάλογη ταινία και τα οποία βρέθηκαν σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο πρώτος σε χώρο αποθήκευσης στην περιοχή της Χαλάστρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.Στη συνέχεια, από χώρο που χρησιμοποιούσε ο πρώτος ως χώρο αποθήκευσης (καβάτζα) λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή της Χαλάστρας,

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης