Τον… Σπάιντερμαν θέλησε να μιμηθεί ένα καταζητούμενος Αλβανός για ληστεία. Ο 34χρονος εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, στην οδό Θεμιστοκλέους, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία που έκανε τον περασμένο Ιούλιο στα Εξάρχεια. Ο 34χρονος είχε αρπάξει από θαμώνα ενός μπαρ περίπου χίλια ευρώ και είχε εξαφανιστεί.

Οι αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν και τον αναζητούσαν. Η πληροφορία που έφτασε στην Ασφάλεια Πειραιά οδήγησε τους αστυνομικούς στο ξενοδοχείο. Οι δυνάμεις ακροβολίστηκαν και προσπάθησαν να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό. Εκείνος όμως ήταν αποφασισμένος να «πουλήσει ακριβά το τομάρι του» και δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, που είχαν πάει στο σημείο αλλά και τους μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, σαν άλλον «άνθρωπος Αράχνη» προσπάθησε να διαφύγει από τον φωταγωγό του ξενοδοχείου. Οι αστυνομικοί όμως τον πρόλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που υπήρχε σε βάρος του. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης