Τη στιγμή της επίθεσης σε 8χρονο κορίτσι του 27χρονου που συνελήφθη στην Κηφισιά για επιθέσεις εναντίον γυναικών κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Star, το 8χρονο κορίτσι κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς του για να πάει στην προπόνηση. Έπειτα, μπαίνει στο αυτοκίνητο και κλείνει την πόρτα, ενώ, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαίες εκφράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στις 21/3, είχε παρενοχλήσει δύο γυναίκες, ηλικίας 41 και 55 ετών μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας, το απόγευμα της Δευτέρας, 20/3.

Από προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς προέκυψε η εξιχνίαση της επίθεσης, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες της 30-1-2023 στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος της ανήλικης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης