Βίντεο – φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον 53χρονο που σκότωσε την 46χρονο σύζυγό του στο Κουκάκι. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής της συζύγου του, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν . Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος, ο οποίος δολοφόνησε με μαχαίρι τη 46χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Κουκάκι, είχε επιστρέψει προ καιρού στο σπίτι και έμενε με τη σύζυγό του χωρίς αυτό να είναι απόλυτα αποδεκτό από την 46χρονη.

Αποτέλεσμα, συχνά πυκνά, να υπάρχουν καβγάδες και εντάσεις. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση ερεύνησαν για τυχόν καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

«Την ζήλευα πολύ και όταν την είδα να έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της για να πάει ταξίδι τρελάθηκα…» Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο 53χρονος τι συνέβη στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη ο 55χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (29.06.2022), ζήτησε και έλαβε ο 55χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 46χρονης εν διαστάσει συζύγου του στο Κουκάκι. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Ο 55χρονος, που κατηγορείται για την νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος εμφανίστηκε αμετανόητος, δεν ζήτησε συγγνώμη και το μόνο που είπε είναι ότι: «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και την μάνα μου». 

Ζήλευε παθολογικά την 46χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και πίστευε, πως είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Επίσης, έχει βρεθεί το μαχαίρι της κουζίνας, με το οποίο μαχαίρωσε την 46χρονη. Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος συζυγοκτόνος, όταν συνελήφθη, φέρεται να είπε: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ. Γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και την χτύπησα». 

Δείτε το βίντεο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης