Βίντεο – φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Εντείνονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης που πυροβόλησε 16χρονο μαθητή στο Λαγονήσι τραυματίζοντάς τον σοβαρά το βράδυ της Παρασκευής (24/3).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδ/νση Ασφαλειας Νοτιανατολικης Περιοχή Καλυβίων και προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, τα οποία και αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους. Οι έρευνες των αρχών στρέφονται στο υλικό από κάμερες της περιοχής για την ταυτοποίηση του δράστη. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, ο ανήλικος ήταν μαζί με έναν ακόμα συνομήλικό του στην οδό Κολοκοτρώνη όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Suzuki τους πλησίασε και ο οδηγός κατέβηκε και πήγε προς το μέρος των δύο παιδιών που άρχισαν να τρέχουν.

Για άγνωστο λόγο ο οδηγός του οχήματος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τον 16χρονο με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ένα διαμπερές τραύμα στο πόδι. Στη συνέχεια ο οδηγός εξαφανίστηκε ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Υπενθυμίζεται πως από το σημείο του συμβάντος, περισυνελέγη κάλυκας 9μμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στο zougla.gr, στην ευρύτερη περιοχή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν σημειωθεί πυροβολισμοί, χωρίς ωστόσο να είχε υπάρξει μέχρι τώρα κάποιος τραυματισμός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης