Zougla Newsroom

Μυστήριο καλύπτει τον πυροβολισμό του 16χρονου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην οδό Κολοκοτρώνη, στο Λαγονήσι, ενώ ο δράστης που αναζητείται περιγράφεται ως άνδρας ξένης καταγωγής με πυροβόλο όπλο. Ο 16χρονος φίλος του τραυματία βρισκόταν στο σημείο και είδε τον άγνωστο να βγαίνει από αυτοκίνητο και να πυροβολεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σαρώνουν» το Λαγονήσι και τα Καλύβια οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να εντοπίσουν το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαινε ο «πιστολέρο». Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κάνουν λόγο για… φύλαξη μιας μεζονέτας έξω από την οποία έπεσαν οι πυροβολισμοί, κυρίως τις νυχτερινές ώρες. «Τα τελευταία τρία χρόνια μένουν δυο οικογένειες ξένης καταγωγής με μικρά παιδιά και σχεδόν κάθε βράδυ ένα ή δυο αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού είναι έξω από την πόρτα τους» λέει κάτοικος της περιοχής που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Οι αρχές ασφαλείας ζήτησαν βίντεο από το συγκεκριμένο σπίτι, όπως και από άλλα, στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο του αυτοκινήτου. Πάντως, μέχρι αργά το μεσημέρι, οι πόρτες και τα παράθυρα των δυο μεζονετών ήταν ερμητικά κλειστά. Τα δύο ανήλικα παιδιά, μιλώντας με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, τους είπαν ότι ο δράστης όταν άνοιξε την πόρτα τους είπε στα αγγλικά «come, come» ενώ την ίδια στιγμή ο ένας από τους δυο 16χρονους είχε γονατίσει και σχεδόν τον παρακαλούσε να μην τους κάνει κακό. Σύμφωνα μάλιστα με κατάθεση συγγενούς του ενός παιδιού, o δράστης αφού πυροβόλησε τον 16χρονο φαίνεται να τον έπιασε από τον ώμο και να προσπάθησε να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά εκείνη τη στιγμή οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή.

Από τις πληροφορίες που κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικοί, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα δυο παιδιά ήταν απλώς περαστικά από το σημείο και σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους τον «πιστολέρο». Ο κάλυκας των 9 χιλιοστών που βρέθηκε στο σημείο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί. Ο νεαρός, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο «Ασκληπιείο» Βούλας, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο για την ζωή του και αναμένεται πολύ σύντομα να πάρει εξιτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε η κάμερα της Ζούγκλας από το σημείο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης