Φθιώτιδα: Ληστεία στα διόδια της Τραγάνας – Πήραν όμηρο την υπάλληλο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018, 23:08
Φθιώτιδα: Ληστεία στα διόδια της Τραγάνας – Πήραν όμηρο την υπάλληλο
Επεισοδιακή νύχτα στην Τραγάνα με ληστεία στα διόδια και ομηρία μιας υπαλλήλου. Σύμφωνα με το lamiareport μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (1/11), δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, είχαν στήσει καρτέρι στην υπάλληλο των διοδίων που κατευθυνόταν στο πάρκινγκ του σταθμού για να πάρει το αμάξι της.

Πίσω από το λευκό BMW είχαν κρυφτεί οι ληστές που πετάχτηκαν μπροστά της και με την απειλή πιστολιών, την ανάγκασαν να μπει στο γραφείο - όπου βρισκόταν κι άλλος υπάλληλος - και να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν άγνωστο ποσό.

Στη συνέχεια ανάγκασαν την υπάλληλο να τους ακολουθήσει και διέφυγαν από τον παράδρομο προς Μαλεσίνα. Λίγα μέτρα πιο κάτω είχαν αφήσει ένα κόκκινο C2 το οποίο και χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους αφήνοντας το BMW αλλά και την υπάλληλο στο σημείο.

Σε κατάσταση σοκ η άτυχη γυναίκα, δεν μπόρεσε να δώσει και πολλά στοιχεία στους αστυνομικούς που έσπευσαν στα διόδια, στήνοντας παράλληλα μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα.

Πηγή: lamiareport

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018, 00:08