Nέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του ένας 36χρονος ποινικός τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Από τη μια, η πλευρά του θύματος υποστηρίζει πως η γυναίκα στο παρελθόν είχε απειλήσει τον άνδρα της πως θα του κάνει κακό εάν χωρίσουν, ενώ το περιβάλλον της δράστιδας διαρρέει πως ο σύζυγός ήταν εκείνος που είχε απειλήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα η 38χρονη υποστηρίζει ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον 36χρονο και πως είχε δεχθεί απειλές για την ζωή της από συγγενείς του. Η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι προτίθεται να παραδοθεί στην αστυνομία τις αμέσως προσεχείς ώρες. Ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να την αναζητά, με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε σημεία που ενδεχομένως μπορεί να κρύβεται.

Η δράστις μάλιστα μίλησε με δημοσιογράφο της τηλεόρασης του Alpha λέγοντας πως όντως έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό στον 36χρονο επειδή «θόλωσε» μετά από μία ακόμα κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε.

Παράλληλα ανέφερε πως είχε ακόμα συναισθήματα για τον εν διαστάσει σύζυγό της και τις τελευταίες 40 μέρες συναντιόντουσαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκείνο το βράδυ με απειλούσε πως αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν», τόνισε και πρόσθεσε πως μετά τις απειλές αλλά και την επίθεση σε βάρος της έβγαλε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό – που το είχε ως άμυνα – και του το έριξε.

Μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης τόσο από τον ίδιο όσο και από τον αδελφό του θύματος ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Τέλος, είπε πως «ο άνθρωπος αυτός μου πήρε τα πάντα και διαρκώς φοβάμαι».

Αναζητά δικηγόρο 

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δράστις βρίσκεται σε αναζήτηση δικηγόρου προκειμένου να τη συμβουλέψει για το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα.

Η ίδια λέει ότι έχει αρκετά στοιχεία που θέλει να προσκομίσει στις αρχές τα οποία δικαιολογούν την πράξη της.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν στον χώρο όπου συνέβη το περιστατικό, βρήκαν και κατέσχεσαν το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, παλαιότερα η 38χρονη είχε συνάψει προσωπικές σχέσεις και με γνωστό Κρητικό που συμμετείχε σε παιχνίδι ριάλιτι στην τηλεόραση.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο ο 36χρονος – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Εν τω μεταξύ σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων μεταφέρθηκε το Σάββατο ο 36χρονος Γ.Μ. που υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 36χρονου από το ΠΑΓΝΗ με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας στην Αθήνα.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματα δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί στο δεξί μέρος του προσώπου του.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου, είπε: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγη ώρα στην Εντατική. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης