Νέα Σμύρνη: Και πέμπτη γυναίκα αναγνώρισε τον 22χρονο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021, 11:35
Νέα Σμύρνη: Και πέμπτη γυναίκα αναγνώρισε τον 22χρονο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Ακόμη μία γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο του 22χρονου φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Πρόκειται για την πέμπτη γυναίκα, αυτή τη φορά από την Κύπρο, η οποία, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ήταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό, ο οποίος στάθηκε δίπλα της και αυτοϊκανοποιήθηκε.

Εκτός από την επίθεση που κατήγγειλε η γυναίκα από την Κύπρο, είναι γνωστό πως στις 6 Αυγούστου 2020 φαίνεται να παρενόχλησε και μια γυναίκα στην Ακρόπολη, ενώ μόλις μία εβδομάδα μετά, στο Παλαιό Φάληρο, δέχτηκε επίθεση και μια τρίτη κοπέλα. Οι δύο τελευταίες επιθέσεις έγιναν στη Νέα Σμύρνη.

Αν και ο ίδιος παραμένει αμίλητος στη ΓΑΔΑ, από τα αποτυπώματά του, τα οποία άφησε όταν ακούμπησε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας όπου πρόλαβε να μπει η νεαρή σοπράνο την Τετάρτη, προέκυψε ότι επίσης ένα ή δύο άτομα ακόμα είχαν ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Σήμερα, Παρασκευή, ο νεαρός άνδρας θα οδηγηθεί -μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του- στην Ευελπίδων.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021, 11:41