Πληθαίνουν τα περιστατικά με φίδια. Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης φίδι ενάμιση μέτρου είχε τυλιχθεί σε κινητήρα αυτοκίνητου ενώ μια μέρα νωρίτερα συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν ένα νερόφιδο τρύπωσε σε ζάντα αυτοκίνητου.

Λαφιάτης, ο αγαθός γίγαντας μήκους ενάμιση μέτρου τηγμένος σε κινητήρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνοιξε το καπό του αυτοκίνητου του και είδε τυλιγμένο στον κινητήρα ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα εθελοντών για τη διάσωση όλων των ζώων που βρίσκονται σε κατάσταση κινδύνου Animal Rescue and Defence Squad, ο οδηγός του αυτοκινήτου άνοιξε το καπό του οχήματος και αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Το νέο περιστατικό με φίδι συνέβη χθες το πρωί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έμπειρα μέλη της Ομάδας Διάσωσης και υπεράσπισης ζωών έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον αγαθό γίγαντα όπως ονομάζουν το συγκεκριμένο είδος φιδιού που ανήκει στην κατηγορία Λαφιάτη. Πρόκειται για ένα άκακο φίδι, όπως μας ανέφερε ο υπεύθυνος της Εθελοντικής Ομάδας Στέλιος Γερωνυμάκης που καθημερινά πλέον αντιμετωπίζει περιστατικά με φίδια.

Μια μέρα νωρίτερα όπως βλέπετε στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το zougla άλλο ένα φίδι είχε καταφέρει να τρυπώσει μέσα στη ζάντα ενός αυτοκίνητου και χρειαστήκαν δυο ώρες μέχρι να καταφέρουν να το βγάλουν αφού είχε τρομοκρατήσει  μια ολόκληρη γειτονιά.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης