Συνέχεια στις απειλές του κατά της οικογένειας του 45χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε στο Δροσερό της Ξάνθης δίνει ο 37χρονος δράστης μέσα από τη φυλακή δύο μήνες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο δράστης μετά το έγκλημά του είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο ΤikΤοκ στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του, αλλά και απειλούσε λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω, θα σας σκοτώσω όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα με νέο βίντεο στο ΤikΤοκ μέσα από τη φυλακή ζητάει να τιμωρηθούν αυτοί που του έκαψαν το σπίτι.

«Γεια σας, παιδιά. Ακούστε με καλά. Αυτοί μου έκαναν ζημιά και συνεχίζουν να μου κάνουν μέχρι τώρα. Εμένα με τιμώρησε το κράτος, δεν έχουν δικαίωμα να με τιμωρήσουν κι αυτοί. Εγώ ήδη τιμωρήθηκα από το κράτος και είμαι μέσα στη φυλακή. Αυτοί έβαλαν φωτιά σε όλα τα σπίτια τα δικά μου και στα σπίτια των αδερφών μου. Έχουν αφήσει τα παιδιά μας στους δρόμους, δεν σκέφτηκαν καθόλου τα παιδιά. Εγώ δεν πείραξα κανένα παιδί. Το κράτος δεν τους βλέπει αυτούς, δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο αυτόν που σκοτώνει αλλά και αυτούς που κάνουν ζημιές».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Το νυφοπάζαρο που πνίγηκε στο αίμα

Φόβοι για βεντέτα στο Δροσερό Ξάνθης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης