Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Στις 02.40 οι Αρχές αποφάσισαν την εκκένωση από την οδό Ανοίξεως στο Κρυονέρι καθώς οι φλόγες που καίνε το δάσος φτάνουν στον οικισμό. Η αστυνομία με αναμμένες τις σειρήνες και χτυπώντας πόρτα πόρτα καλεί τους πολίτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Οι φλόγες δεν έχουν μπει στον οικισμό αλλά η φωτιά καίει κοντά στο νέο νεκροταφείο Κρυονερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήνυμα για εκκένωση της οδού Ανοίξεως Κρυονερίου λόγω δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή εστάλη μέσω του ειδικού τηλεφωνικού αριθμού 112.

Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην Οδό #Ανοίξεως πλησίον της δασικής έκτασης #Κρυονερίου εκκενώστε τώρα προς την Ε.Ο. #Αθηνών -Λαμίας μέσω Λεωφόρου Κρυονερίου. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε πως μετέδωσε το zougla.gr τις δραματικές ώρες της εκκένωσης

Τι προηγήθηκε

Ανάστατοι οι κάτοικοι του Κρυονερίου βρίσκονται στους δρόμους και τις πλατείες, καθώς οι φλόγες από το μεγάλο πύρινο μέτωπο πλησιάζουν απειλητικά και βρίσκονται σε απόσταση ελαχίστων χιλιομέτρων.

Η πρόσβαση στην περιοχή έχει αποκλειστεί για όσους επιθυμούν να εισέλθουν, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει τις οδούς που οδηγούν κοντά στη φωτιά.

Οι πυροσβέστες δίνουν τιτάνια μάχη με τις φλόγες για να ανασχέσουν την πορεία τους.

Δείτε εικόνα από την περιοχή

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης