«Ξεσπά» για την πρωτιά Καραμανλή στις Σέρρες και το 40% της ΝΔ ο αδερφός της αδικοχαμένης Αθηνάς Κατσάρα, Βασίλης.

Με τις μνήμες από τη τραγωδία των Τεμπών να παραμένουν νωπές και έχοντας “χάσει” την αδερφή του Αθηνά, που επέβαινε στο μοιραίο Intercity, ο Βασίλης Κατσάρας μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα και τη στάση του κόσμου στις κάλπες, που δείχνει να “ξεχνάει πολύ εύκολα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέτοια ντροπή δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου, τέτοια αηδία για τη χώρα μου. Ήταν η μεγαλύτερη προσβολή που βγάλανε πρώτο τον Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες πρώτο. Χθες ήταν σαν να ξανασκοτώσανε τους δικούς μας ανθρώπους» σχολίασε αρχικά ο κ. Κατσάρας για το εκλογικό αποτέλεσμα και συνέχισε:

«Δε θα αναφερθώ μόνο για τα Τέμπη. Θα πολεμούσα για τη χώρα μου όποτε με ζητούσε, είμαι 29 χρονών. Πλέον δε πολεμάω για κανέναν, για κανέναν! Αφού ο καθένας δε κοιτάει το γενικό καλό, αλλά να βολευτεί. Έκλαψα για το Μάτι, για την Εύβοια, για τη Μακεδονία, πήγα σε όλες τις πορείες, δηλαδή τι να κάνουμε για αυτή τη χώρα; Αναρωτιέμαι πραγματικά για το 42% που πήραν στις εκλογές», πρόσθεσε απηυδισμένος.

«Όποιος δε πάει να ψηφίσει, αιωρείται το μέλλον του, δε τον ενδιαφέρει τίποτα. Εγώ πάντα ψήφιζα και οι γονείς μου, όποτε είχαμε την ευκαιρία», απάντησε ο κ. Κατσάρας σε όσους απείχαν από την κάλπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτός ο λαός θα κοιμάται μια ζωή, δυστυχώς. Δεν αλλάζει. Ούτε με τα εμβόλια, ούτε με την ακρίβεια, με ότι θέλεις, δεν αλλάζει. Όσο και να προσπαθούμε εμείς που αγαπάμε πραγματικά τη χώρα μας. Είναι αυτοί που κινούν τα νήματα», υπογράμμισε φανερά απογοητευμένος.

 

 

Αναφορικά με τη μήνυση που υπέβαλλαν συγγενείς μερικών εκ των θυμάτων σε βάρος κατά παντός υπευθύνου, είπε:
«Εγώ δεν είμαι στο σύλλογο, αλλά υποστηρίζω το σύλλογο και τα παιδιά (σ.σ. τις ενέργειές τους) και στις συγκεντρώσεις είμαι μέσα. Και στις Σέρρες ήμουν. Στην πορεία ήμασταν χίλια άτομα, μόνο συγγενείς και φίλοι και μερικοί σύλλογοι από τις Σέρρες και οι αστυνομικοί ήταν 5000! Μέχρι και από την Κατερίνη έφεραν αστυνομία. Μας έλεγαν μέχρι και Συριζαίους (σ.σ. τους συγγενείς των θυμάτων)»

Τέλος, για τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου και το αν θα προσέλθει στις κάλπες ο κ. Κατσάρας ήταν ξεκάθαρος:

«Εννοείται πως θα πάω και όλος ο κόσμος πρέπει να πάει. Η κατάσταση δε θα αλλάξει. Ας ψηφίσουν για το καλύτερο μέλλον, για το μέλλον των παιδιών τους. Ας μη σκέφτονται τα Τέμπη, αφού δε κάηκαν οι δικοί τους. Για τα χειρότερα που έρχονται από εδώ και πέρα, εγώ θα γελάω και θα λέω για το 42%».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης