Ο Γιώργος Τσούκαλης βρήκε θησαυρό αρχαιοτήτων στη Ρόδο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, 18:56
Ο Γιώργος Τσούκαλης βρήκε θησαυρό αρχαιοτήτων στη Ρόδο

Πριν από έξι μήνες μια άγνωστη πληροφοριοδότης ενημέρωσε το γραφείο του Γιώργου Τσούκαλη για ύπαρξη μεγάλης ποσότητας αρχαίων αντικειμένων τα οποία είχε στην κατοχή του επιχειρηματίας στη Ρόδο με σκοπό να τα προωθήσει παράνομα στην αγορά του εξωτερικού.

Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής φίλτραρε τις πληροφορίες και σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ιωαννίνων που ενημερώθηκε άμεσα προχώρησαν σε επαλήθευση των στοιχείων. Χτες το βράδυ πολυμελές κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ιωαννίνων μετέβη στη Ρόδο όπου σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσούκαλη και συνεργάτες του ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αρχαιοκάπηλου σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου. Σήμερα το πρωί έγινε έρευνα στο σπίτι του υπόπτου και εντοπίστηκαν 127  αρχαία αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας.

Ο Γιώργος Τσούκαλης μετά την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη, τον επιθεωρητή Β. Ελλάδος Κώστα Σκουμα, με τους οποίους επικοινώνησα και τους ευχαρίστησα προσωπικά για το μεγάλο ενδιαφέρον τους, τον συνεργάτη μου Πέτρο Γωνιωτάκη τον Γ.Σ. (κρυφός άσος) την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ιωαννίνων και συγκεκριμένα τον ταξίαρχο Δούβαλη Κωνσταντίνο, τον διευθυντή Ιωαννίνων Βασίλη Μουσελίμη και τον διευθυντή υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων Θανάση Σκούφη για την αγαστή συνεργασία και την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου για την άψογη συνεργασία».

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, 18:58