Έναν άνδρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές αναζητεί η αστυνομία ως ύποπτο για την δολοφονία των δύο ηλικιωμένων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία πως ο συγκεκριμένος άνδρας που έχει γεννηθεί το 1998, έχει κάνει αίτηση ασύλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία σύμφωνα με το zarpanews.gr, εκτιμά πως ο συγκεκριμένος άνδρας δολοφόνησε το ζευγάρι για να διαπράξει ληστεία, ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο θα διερευνηθεί εφόσον συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στην περιοχή Πασακάκι των Χανίων μέσα στο σπίτι της ενώ δολοφονημένος σε άλλο σπίτι εντοπίστηκε ο 82χρονος σύντροφός της που είχε εξαφανιστεί. Το πτώμα του ηλικιωμένου άνδρα βρέθηκε σε μια βαλίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου είχε εκδοθεί silver alert, αλλά δεν υπήρξε η παραμικρή πληροφορία, ενώ και η αναζήτηση του στίγματος του κινητού του δεν είχε αποφέρει καρπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί πήγαν πόρτα-πόρτα και έψαξαν όλα τα σπίτια του ζευγαριού μέχρι που εντόπισαν τον άτυχο άνδρα.

Οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει ήδη τους γείτονες της άτυχης γυναίκας και όσους μπορεί να είδαν τον ηλικιωμένο πριν την εξαφάνιση του, με στόχο να «ταιριάξουν» περιγραφές προσώπων από όσους μπορεί να είδαν ύποπτες κινήσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό και ο άγνωστος δράστης χρησιμοποίησε κατά πάσα πιθανότητα ένα μαντήλι που βρέθηκε δεμένο σε κόμπο στο λαιμό της. Οι ίδιες πληροφορίες από το νησί αναφέρουν πως η σορός της βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν η κόρη του 82χρονου ανησύχησε που δεν απαντούσε στις κλήσεις της και άνοιξε την πόρτα με την βοήθεια κλειδαρά.

Πηγή: zarpanews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης