«Όχι» στην αποφυλάκιση του γιου του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου είπε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών,  απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο γιος του ιδρυτή της Folli Follie, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του. 

Το δικαστικό συμβούλιο ταυτίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, με την πρόταση της εισαγγελέως Κατερίνας Τσιρώνη που είχε προτείνει, στα τέλη Οκτωβρίου, να μη γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος του ιδρυτή της εταιρείας που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων είχε κριθεί προφυλακιστέος στις 9 Σεπτεμβρίου, μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, έκρινε, μεταξύ άλλων ότι, αν παραμείνει ελεύθερος, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος είναι επικίνδυνος να τελέσει και νέα αδικήματα, καθώς δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του πως δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος καθώς πλέον έχουν δεσμευτεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του, ενώ έχει αποχωρήσει και από τη Folli Follie, που πλέον διοικείται από διορισμένη διοίκηση.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση έχει κριθεί προφυλακιστέος και ο ιδρυτής της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης