Ποσότητα κάνναβης που φθάνει περίπου τα 13 κιλά βρέθηκαν στην κατοχή ενός 58χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Πάτρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, τη στιγμή που πουλούσε σε έναν άνδρα 1,1 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο 58χρονος επιχείρησε να τραπεί σε φυγή, αλλά έπειτα από λίγο οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του 2,4 γραμμάρια ηρωίνης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν 12 κιλά και 798 γραμμάρια κάνναβης, 18,4 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 880 ευρώ και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Tο παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο 58χρονος από τη διακίνηση των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών φτάνει μέχρι το χρηματικό ποσό των 192.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης