Νεκρός στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε σήμερα ο «μακελάρης της Θάσου» Θεόφιλος Σεχίδης, ο οποίος το 1996 δολοφόνησε και τεμάχισε πέντε συγγενείς του.

Ο Θεόφιλος Σεχίδης απεβίωσε σε ηλικία 46 ετών από παθολογικά αίτια, ενώ βρέθηκε νεκρός από συγκρατουμένους του την ώρα του λουτρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σεχίδης είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για τη δολοφονία του 55χρονου πατέρα του Δημήτρη, της 48χρονης μητέρας του Μαρίας, της 27χρονης αδελφής του Ερμιόνης, της 75χρονης γιαγιάς του Ερμιόνης Καλαμάρας και του 58χρονου θείου του, αδελφού του πατέρα του, Βασίλη Σεχίδη. Αφού τους αποκεφάλισε, τους τεμάχισε ακούγοντας Τσαϊκόφσκι και έβαλε τους εγκεφάλους τους στο ψυγείο για να τους μελετήσει.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την Ελλάδα και ο Σεχίδης πέρασε στην ιστορία ως ένας από τους πιο στυγερούς δολοφόνους στη χώρα.

Ο ίδιος είχε επιδείξει πρωτοφανή ψυχρότητα ως προς τον πενταπλό φόνο που διέπραξε την ώρα της αναπαράστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δύο-τρεις εγκεφάλους τούς έβγαλα και τους έβαλα στο ψυγείο. Είχα κάποιες ψυχιατρικές και ιατρικές γνώσεις, και ήθελα να εξετάσω την ανατομία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτό είναι όλο. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, καλά έκανα. Το ένα κεφάλι ήδη είχε σπάσει, τα μυαλά είχαν βγει, οπότε γιατί να μην τα βάλω στο ψυγείο;» είχε πει τότε στους αστυνομικούς που είχαν και οι ίδιοι σαστίσει από τη συμπεριφορά του.

Το έτος 2017 ο Σεχίδης είχε υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης, το οποίο ωστόσο απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης