Στις φυλακές  οδηγήθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και τρομοκρατικές πράξεις ο 40χρονος Ιρακινός που φέρεται ως μέλος του ISIS. Οι κατηγορίες σε βάρος του αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες που έχουν τελεστεί στην αλλοδαπή. 

Ο 40χρονος που είχε βρεθεί στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών και πριν από λίγες ημέρες ,  όταν συνελήφθη στις 7 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια επιχείρησης για το «ξήλωμα» εγκληματικής οργάνωσης πλαστογράφων και διακινητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για  εγκληματική οργάνωση, διευκόλυνση εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχή διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και  είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας. 

Η έρευνα  όμως της Αντιτρομοκρατικής αλλά και της ΕΥΠ συνεχίστηκε όμως, όπως φαίνεται με αποτέλεσμα τη νέα σύλληψή του για συμμετοχή στον ISIS.

Ο 40χρονος ο οποίος  προσήχθη στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης