Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη που, όπως καταγγέλλει, τον κακοποίησε σεξουαλικά είναι ο πρώην ηθοποιός ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, προς το παρόν αναμένει τις αυτεπάγγελτες ενέργειες της Δικαιοσύνης.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρώην ηθοποιού, Γιάννης Βλάχος, δηλώνει πως προτίθεται να κατονομάσει τον σκηνοθέτη στη Δικαιοσύνη, αλλά αυτή τη στιγμή, λόγω της βαρύτητας της αξιόποινης πράξης, ο εντολέας του  επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του για να μη συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας μιας και από τη φύση του εγκλήματος στιγματίστηκε η προσωπική του ζωή.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη, επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα.

»Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις» δήλωσε ο Γ. Βλάχος και πρόσθεσε πως δεν πρόκειται περί ανώνυμης καταγγελίας, αλλά αποτελεί επιλογή του εντολέα του να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του λόγω της βαθιάς προσωπικής φύσης των εγκλημάτων που καταγγέλλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης