Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Ηράκλειο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 02:32
Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Ηράκλειο

Έντονη ήταν η βροχόπτωση από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στην πόλη του Ηρακλείου, η οποία κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και να προκληθούν ζημιές.

Η κακοκαιρία προκάλεσε έντονα προβλήματα στους δρόμους και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο προς Καλλιθέα, καθώς ο δρόμος μετατράπηκε σε λίμνη, με αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί τα οχήματα.

Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική, επίσης ο δρόμος έχει αποκλειστεί από την Τροχαία. 

Ζημιές και στο αεροδρόμιο

Από τη μανία της κακοκαιρίας σύμφωνα με πληροφορίες δεν γλίτωσε και αίθουσα του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», η οποία προκάλεσε ζημιές. 

Σημειώνεται ότι σε αρκετά σημεία της πόλης και κυρίως σε γέφυρες και κόμβους, υπάρχουν περιπολικά οχήματα, ενώ έντονη είναι η κινητικότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες.  

Ειδικότερα, δεκάδες είναι οι κλήσεις που δέχτηκε για άντληση υδάτων σε αρκετές περιοχές της πόλης, με την Πολιτική Προστασία στο Ηράκλειο να βρίσκεται επί ποδός σε περίπτωση που άμεσης ανάγκης.

Δύσκολη ήταν και η περασμένη νύχτα για την Κρήτη λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, καθώς τα ξημερώματα οι ισχυρές καταιγίδες και το χαλάζι σε κάποιες περιοχές προκάλεσαν σοβαρές ζημιές, στο νησί, κυρίως σε καλλιέργειες. 

Πηγή: neakriti.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 02:41