Προβλήματα στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία προκάλεσαν τα ξημερώματα τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ειδικότερα, στο Δρέπανο της Αχαΐας εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης σύμφωνα με την Αστυνομία, περισσότερα από 1.000 άτομα, λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρξε εγκλωβισμός αυτοκινήτων στο τούνελ της Κλόκοβας, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Ιόνια Οδό και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από το Αντίρριο μέχρι την Γαβρολίμνη.

Παράλληλα, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί στην Αιτωλοακαρνανία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, προκειμένου να μην φθάνουν στα σημεία του αποκλεισμού περισσότερα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην διακοπή της κυκλοφορίας και στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, κοντά στο Ρίο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης