Την παραμονή των συμβασιούχων που είχαν προσληφθεί στον Δήμο Αθηναίων λόγω της πανδημίας, ζητεί με ομόφωνο ψήφισμά του, το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.  

«Πού στηρίζεται η λογική μη ανανέωσης, μη συνέχισης της εργασίας τους ενώ ακόμη η πανδημία είναι σ΄εξέλιξη;» αναρωτήθηκε ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης στην παρέμβασή του, κατά τη συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα. Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την προσφορά τους, επισημαίνοντας ότι εργάζονται σε τομείς υπηρεσιών που έχουν σταθερό και μόνιμο χαρακτήρα, όπως αναφέρει και το ψήφισμα. Ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Νάσος Ηλιόπουλος, υπογράμμισε ότι οι συμβασιούχοι καλύπτουν ανάγκες που είχε ο δήμος και προ της πανδημίας και που θα έχει και μετά την πανδημία». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα χιλιάδες κενά στον δήμο πρέπει να καλυφθούν με μόνιμη-σταθερή εργασία, πρώτα απ’ όλους με εκείνους που ήδη εργάζονται στο δήμο», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία σχετική επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Εσωτερικών για την παράταση των συμβάσεων και γι αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, είπε μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης