Ο Μουχαρέμ Ιντζέ είναι πρώην Κεμαλιστής. Ο Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να αφαιρέσει ψήφους από τον ρεπουμπλικανό αντίπαλό του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου τοποθέτησε τον Μουχαρέμ Ιντζέ επικεφαλής ενός ανύπαρκτου κόμματος με μοναδικό σκοπό την αφαίρεση ενός σημαντικού ποσοστού που θα επέτρεπε στον αντίπαλό του να σημειώσει μια σημαντική νίκη από τον πρώτο γύρω. 

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την διεξαγωγή των εκλογών δόθηκαν στην δημοσιότητα τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που εμπλέκουν τον άνθρωπο – σκιά του Ταγίπ Ερντογάν σε σεξουαλικό σκάνδαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία Μουαρέμ Ιντζέ ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, τρεις ημέρες πριν από την ψηφοφορία.

Πηγές αναφέρουν πως το ροζ βίντεο με τον Μουχαρέμ Ιντζέ, εκβιάζει να δημοσιοποιήσει ένας πρώην σωματοφύλακας του Ερντογάν, ο Αλί Γεσιλντάγ. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ τον κάλεσε να το δημοσιοποιήσει χωρίς να περιμένει ούτε ένα λεπτό. «Θα τακτοποιήσω τους λογαριασμούς μου με όλους σας στο δικαστήριο», είπε ο Ιντζέ. Χθες, Τετάρτη ο ίδιος ακύρωσε την προεκλογική του εκστρατεία λόγω αδιαθεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιντζέ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις συγκέντρωνε περίπου το 2% των ψήφων, ακριβώς δηλαδή το ποσοστό που λείπει από τον Κιλιτσντάρογλου για να βγει νικητής και μάλιστα από τον πρώτο γύρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ζούγκλα παρουσιάζει τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του «ροζ» σκανδάλου

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης