Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 50χρονος άνδρας που το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης κατηγορείται ότι βίασε μέσα στο σπίτι του στο Ρέθυμνο τη φίλη του γιου του, ηλικίας μόλις 14 ετών.

Ο 50χρονος που απολογήθηκε σήμερα, Τρίτη, δεν έπεισε ανακρίτρια και Εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος με τα αρχικά Π.Α., εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι το κορίτσι τον γνώριζε, καθώς ήταν φίλη του γιου του, την έπεισε να πάει στο σπίτι του και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της παρά τη θέλησή της και την εξανάγκασε σε συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, ασκώντας της μάλιστα σωματική βία.

Το κορίτσι την επόμενη ημέρα κατήγγειλε μαζί με τους γονείς του τα όσα είχε ζήσει στο σπίτι του 50χρονου, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.

Το κορίτσι περιέγραψε σε ποιο σημείο του σπιτιού του τη βίασε και έτσι οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και κατασχέθηκαν σεντόνια από συγκεκριμένο κρεβάτι του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, δόθηκε παραγγελία να εξεταστεί το παιδί από ιατροδικαστή, ενώ κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στα αρμόδια εργαστήρια τα ρούχα του κοριτσιού – παντελόνι και μπλούζα, αλλά και τα εσώρουχα – για την ύπαρξη DNA.

Ο 50χρονος στους αρχικούς του ισχυρισμούς υποστήριξε ότι είχε σύγχυση με την… ηλικία του κοριτσιού και όπως όλα δείχνουν αρνείται το βιασμό, αλλά φαίνεται να αποδέχεται ορισμένες από τις ασελγείς πράξεις.

Εντύπωση πάντως προκαλεί πως έπαθε… σύγχυση με την ηλικία του κοριτσιού, δεδομένου ότι είναι φίλη του γιου του…

Το κορίτσι είναι σε σοκ και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να πάει στο σπίτι του, όπου με κλάματα διηγήθηκε στους γονείς της τον βιασμό της.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης