Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Αγυιά της Πάτρας, δείχνει πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό στη θάλασσα.

Παρ’ όλα αυτά, μυστήριο παραμένει τι οδήγησε τη μητέρα του να εγκαταλείψει το παιδί της στην παραλία της Αγυιάς, καθώς και το γιατί και πώς έφυγε η μητέρα από το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας χωρίς να πάρει εξιτήριο. Στους εννέα μήνες που κυοφορούσε κανείς από τους οικείους της δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκαν διώξεις, και στη συνέχεια θα πάει στον ανακριτή, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της.

Ο δικηγόρος της, Γιάννης Αποστολόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ επισημαίνοντας ότι η όλη υπόθεση κινείται «πέρα από τα όρια του νου» και αναφέρθηκε σε ειδική διάταξη που λαμβάνει υπόψη τη σωματική και ψυχική διατάραξη μιας γυναίκας που μόλις έχει γεννήσει. Υπογράμμισε ότι η μητέρα χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη και διατύπωσε την πεποίθησή του ότι όχι μόνο δεν έχει καταλάβει τι της αποδίδεται, αλλά και τι πράγματι έχει διαπράξει.

Φωτογραφία: patrastimes.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης