Zougla newsroom

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Εξάρχεια από πολίτες που εξέφρασαν την αντίθεση τους με πανό και πλακάτ για την προβλεπόμενη κατασκευή σταθμού μετρό στην πλατεία Εξαρχείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συγκέντρωση συμμετείχε πλήθος κόσμου, που ξεκίνησε να διαδηλώνει ειρηνικά εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του, ενώ στα σημεία της πορείας βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις για την περιφρούρηση της τάξης.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της πορείας, η ένταση δεν αποφεύχθηκε με συνέπεια να ακολουθήσουν αψιμαχίες ανάμεσα σε ομάδα διαδηλωτών και αστυνομικές δυνάμεις. 

Ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα στους αστυνομικούς και ομάδες θερμόαιμων διαδηλωτών, με τους πρώτους να κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και τους δεύτερους να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμάτων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων υπήρξε και πετροπόλεμος, με συνέπεια να σπάσουν τα τζάμια σε αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Χαρακτηριστικές είναι και οι εικόνες που ανέβηκαν από χρήστες του Twitter.

Τα επεισόδια και η ένταση έλαβαν τέλος λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ενώ η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν γίνει τρεις προσαγωγές ατόμων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης