Την αγανάκτηση του για το γεγονός ότι δεν έγινε σεβαστό από κάποιους στην πόλη της Κω, το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχτηκε στη μνήμη των θανόντων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, θέλησε να εκφράσει αναγνώστης της «Ζούγκλας», βλέποντας σημαιοστολισμένο το λιμάνι του νησιού, αλλά και το Επαρχείο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο τραβήχτηκε από τον ίδιο την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, (όπως αποδεικνύεται και από την εφημερίδα που επί τούτου αγόρασε και κρατάει), φαίνεται η παραλιακή οδός της Κω να είναι σημαιοστολισμένη με μικρές σημαίες, όπως επίσης και το Επαρχείο της πόλης όπου στεγάζεται η Δημοτική Αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο Δημοτικό Μέγαρο, βέβαια οι σημαίες κυματίζουν  μεσίστιες όπως προβλέπεται λόγω του εθνικού πένθους,  ωστόσο παραμένει το -παράδοξο- γεγονός του υπόλοιπου σημαιοστολισμού στην πόλη.

«Το βίντεο είναι τραβηγμένο από την παραλιακή οδό, έναντι του εστιατορίου H2O και με προφίλ προς την Μικρά Ασία. Κατόπιν μεταφέρθηκα στο Επαρχείο της Κω όπου στεγάζεται και η Δημοτική Αρχή. Η αλήθεια είναι ότι όπως διαπιστώνεται οι σημαίες του Δημοτικού Μεγάρου είναι μεσίστιες, όμως τα προαναφερθέντα ισχύουν.  Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κεντρική πλατεία της πόλεως, την στιγμή που διερχόμουν, υπήρχε διαμαρτυρία σε κόσμιο κλίμα» μας ανέφερε ο Κώος πολίτης, ο οποίος πρόσθεσε ακολούθως: «Ειλικρινά, αισθάνομαι αηδία και ντροπή σαν πολίτης, για όσους προέβησαν στον συγκεκριμένο εορταστικό σημαιοστολισμό την ημέρα του εθνικού πένθους …».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης