Mεγάλες διαστάσεις προσλαμβάνει πλέον η αποκάλυψη της «Ζούγκλας» σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του 76χρονου κλινικάρχη Κωνσταντίνου Κανέλλα, ιδιοκτήτη της ψυχιατρικής κλινικής «Σινούρη».

Μετά την καταγγελία τις ιατρού Σεμίνας Ψυχογιοπούλου στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της κλινικής, τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν. Αυτή τη φορά οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν όχι μόνον με τις σεξουαλικές επιθέσεις του κλινικάρχη προς τις εργαζόμενες, αλλά και με βάρβαρες και απάνθρωπες συμπεριφορές έναντι των ασθενών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλη μια πρώην εργαζόμενη νοσηλεύτρια, η Μαίρη Παπαευθυμίου, σπάει τη σιωπή της και περιγράφει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο τον δικό της Γολγοθά μέσα σε αυτή την κλινική.

Με δάκρυα στα μάτια, η Μαίρη Παπαευθυμίου προσπαθεί να θυμηθεί όλα όσα συνέβησαν πριν από ακριβώς έναν χρόνο, στις 26 Ιανουαρίου του 2020, στο γραφείο του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κανέλλα.

«Μιλούσαμε για το εμβόλιο και προσπαθούσε να με πείσει πως πρέπει να το κάνω, διότι εγώ φοβόμουνα. Είχα μαζί μου το σταθερό τηλέφωνο, όπως μου είχαν πει οι συνάδελφοι, για να με καλέσουν και να βρω αφορμή να απεμπλακώ από την κουβέντα, διότι ήξεραν ότι θα διαρκέσει αρκετά. Στο τρίτο τηλεφώνημα, κι ενώ του λέω πως πρέπει να φύγω, μου λέει… “έλα να σε πάρω μια αγκαλιά”. “Είσαι αδυνατούλα” μου είπε και μου έπιασε το στήθος. “Το στήθος σου είναι μικρό, αλλά θα το φτιάξουμε”, συνέχισε. Πάγωσα, δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Έφυγα και τα είπα όλα σε μια συνάδελφό μου και τι μου είπε… “Μάθε να το διαχειρίζεσαι και μην πηγαίνεις σε γωνίες μαζί του”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαίρη Παπαευθυμίου αμέσως μετά το περιστατικό αποφάσισε να υποβάλει μήνυση και κάλεσε την Αστυνομία. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον οδήγησαν στο Α.Τ. Κηφισιάς, αλλά εκεί ένας αστυνομικός τής είπε πως θα της υποβάλει μήνυση και ο κλινικάρχης Κανέλλας, οπότε αναγκαστικά θα παρέμενε στο κρατητήριο το Σαββατοκύριακο. Η νοσηλεύτρια φοβήθηκε και απέσυρε τη μήνυση, αλλά έπειτα από έναν χρόνο βρήκε, τελικά, το κουράγιο να τον καταγγείλει δημόσια.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

 

 

Όμως, άλλη μια μαρτυρία έρχεται να συμπληρώσει τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων.   

 

Μια πρώην εργαζόμενη στην κλινική «Σινούρη», η ταυτότητα της οποίας για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτεται, επικοινώνησε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο προκειμένου να δημοσιοποιήσει περαιτέρω στοιχεία που αφορούν τη λειτουργία της κλινικής και τη συμπεριφορά του κλινικάρχη, τα οποία πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι Αρχές.

Μιλώντας στη «Ζούγκλα» αποκάλυψε τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στην κλινική «Σινούρη» όσον αφορά την αντιμετώπιση των ασθενών, η οποία είναι βίαιη και εγκληματική, και υποστήριξε πως οι σεξουαλικές επιθέσεις από τον κλινικάρχη προς εργαζόμενες ήταν κάτι το σύνηθες.

«Όταν δούλευα στην κλινική, άλλες νοσοκόμες μού είπαν πως ο Κανέλλας έκανε σεξουαλικές επιθέσεις», τονίζει, για να προσθέσει: «Έχω δει με τα μάτια μου να βάζουν μεγαλύτερη δόση φαρμάκου σε ασθενή ενώ είχαν δοθεί άλλες οδηγίες. Κι ενώ τους το είπα, μου απάντησαν πως δεν πειράζει, δεν παθαίνει τίποτε. Επίσης, έχω δει με τα μάτια μου να χτυπούν ασθενή ο οποίος ήταν σε καροτσάκι και δεν μπορούσε να περπατήσει».

«Ο Κανέλλας είναι τέτοιος τύπος. Μόλις δει μια κοπέλα μόνη της, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα: σεξουαλική επίθεση. Όλοι εκεί μέσα είναι μια κλίκα. Όλοι ξέρουν και δεν μιλάει κανείς. Ειδικά η διευθύνουσα τα ξέρει όλα και είναι πολύ κακός άνθρωπος», διευκρινίζει μεταξύ άλλων.

Παρακολουθήστε όλα όσα αποκάλυψε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο η πρώην εργαζόμενη:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης