Τσάντες γνωστού οίκου μόδας αλλά και πανάκριβα ρολόγια ήταν η λεία της ομάδας των Ισπανών που έκαναν τους τουρίστες στη Μύκονο και την ίδια στιγμή άρπαζαν προϊόντα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ από καταστήματα. Η 47χρονη ήταν το «μακρύ χέρι» της σπείρας ενώ ο 24χρονος συνεργός της και ένα ακόμα άτομο παρουσιάζονταν ως πελάτες. Αποσπούσαν την προσοχή των υπαλλήλων και η 47χρονη έκλεβε ότι είχε βάλει στο μάτι.  

Με αυτόν τον τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης άρπαξε μια τσάντα αξίας πάνω από τέσσερις χιλιάδες ευρώ και ένα κόσμημα που κόστιζε περίπου πεντακόσια ευρώ. Πρόλαβε όμως να ανεβεί στο αεροπλάνο και να πετάξει για την Αθήνα. Μόλις όμως πάτησε το πόδι της στα Σπάτα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών την συνέλαβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε έρευνα που διενεργήθηκε στις αποσκευές της, βρέθηκαν η τσάντα και το κόσμημα που αφαιρέθηκαν από το κατάστημα στη Μύκονο και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο» αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας. Όμως οι αποσκευές της έκρυβαν και άλλες… εκπλήξεις. «Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο τσάντες, δυο πορτοφόλια, δυο βραχιόλια, δυο επιταγές και χρηματικό ποσό».

Επίσης, η «ομάδα των Ισπανών» είχε απλώσει τα πλοκάμια της και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν επιπλέον τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από 19 έως 22 Μαΐου 2023 στο χώρο του αεροδρομίου.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης