Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο προϊστάμενος για τη συντήρηση και την καλή λειτουργία των παιδικών χαρών του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο 62χρονος υπεύθυνος των Συντηρήσεων Δημοτικών Κτηρίων & Κοινοχρήστων Χώρων του δήμου Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου έπειτα τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσαν οι γονείς της οκτάχρονης που ακρωτηριάστηκε την ώρα που έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία στο ύψος της Καλλιδοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, αντιδημάρχων και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων για τις παιδικές χαρές.

Παράλληλα, αναμένεται να ζητηθεί από τη διοίκηση του δήμου νέος κύκλος έκτακτων ελέγχων σε όλες τις παιδικές χαρές, εντός ολίγων ημερών ενώ θα ζητηθεί από τον ανάδοχο επίσπευση των εργασιών για αντικατάσταση και εκσυγχρονισμό των παιδικών χαρών στο πλαίσιο της υπάρχουσας διετούς σύμβασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: voria.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης