Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στη δημοσιότητα δόθηκα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες κατηγορούμενης για κλοπές από οικίες στις οποίες παρείχε υπηρεσίες καθαριότητας ως οικιακή βοηθός. Η Γεωργιανή οικιακή βοηθός πήγαινε από σπίτι σε σπίτι καθώς «όλοι είχαν μείνει ευχαριστημένοι» χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι είχε αλωνίσει στα δωμάτια τους και τους είχε αρπάξει ότι πολύτιμο αντικείμενο είχε βρει. Η 40χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και στην κατοχή της βρέθηκε ένα… φορτηγό κλοπιμαία. Όλα ξεκίνησαν από μια καταγγελία για κλοπές σε διαμερίσματα πολυκατοικίας της Βούλας. Η γεωργιανή οικιακή βοηθός είχε φροντίσει να βγάλει αντικλείδια χρησιμοποιώντας ειδική πλαστελίνη ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και μια ειδική συσκευή ανίχνευσης πολύτιμων ορυκτών με την οποία εντόπιζε τυχόν κρυμμένα πολύτιμα αντικείμενα. 

Η γυναίκα συνελήφθη την Παρασκευή 16 Αυγούστου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής της κατηγορουμένης και των συνεργών της και σε έτερες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης