Βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση εκκένωσης των κτηρίων στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου, στο Κουκάκι έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ..

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την εκκένωση του κτηρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο από την επιχείρηση εκκένωσης στο κτήριο της οδού Παναιτωλίου

 

Στην επιχείρηση για την εκκένωση του κτηρίου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που ολοκληρώθηκε στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθησαν τρεις άνδρες (ο ένας ανήλικος) και δύο γυναίκες. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο από την επιχείρηση εκκένωσης στο κτήριο της οδού Ματρόζου

 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία στις δύο επιχειρήσεις για την εκκένωση των κτηρίων τραυματίστηκαν συνολικά έξι αστυνομικοί.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις είχαν καταγραφεί από τα drones που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα ολιγόλεπτο βίντεο.

Δείτε το βίντεο από το drone

 

Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. από τις επιχειρήσεις στο Κουκάκι

Ένταση στην Ευελπίδων για τους συλληφθέντες στο Κουκάκι

Ένταση επικράτησε, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες από την επιχείρηση εκκένωσης των δύο κτηρίων στο Κουκάκι, όταν συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι ήρθαν σε αντιπαράθεση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αλληλέγγυοι ανακοίνωσαν πως θα κατευθυνθούν αργότερα μέσα στην ημέρα προς τα κτήρια στην Ματρόζου αλλά και στην Παναιτωλίου.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται πως η είσοδος στο κτήριο της Ματρόζου έχει εκ νέου σφραγιστεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης