Στη φυλακή για τον φόνο του 18χρονου στη Μεσσηνία - Μπλόκα στους δρόμους από Ρομά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, 20:11
Στη φυλακή για τον φόνο του 18χρονου στη Μεσσηνία - Μπλόκα στους δρόμους από Ρομά

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας, ο 63χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του 18χρονου, που έγινε την περασμένη Δευτέρα στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της απολογίας του 63χρονου, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς και φίλοι του θύματος, ενώ η Αστυνομία είχε λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

Εξάλλου, σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου συγκεντρώθηκαν ομάδες ατόμων, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμαρτύρονταν για τον φόνο του 18χρονου.

Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων συγκεντρώθηκαν στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου - 'Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης - Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης - Γυθείου στην Λακωνία.

 

Δείτε εικόνες από τα μπλόκα στην Αργολίδα:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από Ρομά πραγματοποιήθηκε και στο Αγρίνιο στην Εθνική Οδό στο ύψος του Αγίου Δημητρίου όπου αποκλείστηκε το ρεύμα προς Μεσολόγγι:

Ομάδα που αποτελείται από Ρομά έκλεισε και την επαρχιακή οδό Εξαμιλίων – Κορίνθου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων:

Ρομά έκλεισαν για 3 ώρες την εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο Ζευγολατιό:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, thebest,anagnostis,agrinionews, korinthostv.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, 20:55