Στη ριζική αλλαγή της όψης του Δήμου Περιστερίου, χάρη στην αξιοσύνη του «επί σειράς ετών δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη» και στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας δήμου και περιφέρειας για την υλοποίηση κι άλλων εμβληματικών έργων στην πόλη, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Ο κ. Παχατουρίδης ευχαρίστησε για τη συμβολή της περιφέρειας στην υλοποίηση σημαντικών έργων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη χρηματοδότηση της, για την κατασκευή του νέου μεγάρου πολιτισμού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αν. υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, οι πρώην υπουργοί Μ. Χρυσοχοΐδης και Π. Κουρουμπλής, οι αντιπεριφερειάρχες Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος και Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γ. Μαρκόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Αγγελοπούλου, πολλοί δήμαρχοι, βουλευτές και πλήθος κόσμου. 

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξήρε το έργο του Α. Παχατουρίδη και αναφερόμενος στην εποικοδομητική τους συνεργασία, χαρακτήρισε ως συνέπειά της, την σειρά σημαντικών έργων που ολοκληρώθηκαν ή είναι σε φάση υλοποίησης, με χρηματοδότηση της περιφέρειας. Εστίασε δε, στην ανέγερση του σύγχρονου Πολιτιστικού Πολυχώρου, στο παλιό κτίριο της Ξυλοτεχνίας, που χρηματοδοτεί η περιφέρειας με συνολικό προϋπολογισμό 14 εκατ. ευρώ. 

«Ως Περιφέρεια Αττικής, με ιδιαίτερη χαρά επενδύουμε στη δημιουργία αυτού του έργου, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε και με άλλα σημαντικά έργα υποδομών στην περαιτέρω ανάπτυξη του Περιστερίου, ενός δήμου ο οποίος με την ουσιαστική και πολύτιμη συμβολή του Ανδρέα Παχατουρίδη έχει αλλάξει ριζικά όψη και έχει εξελιχθεί σε μία πόλη στην οποία χαίρονται να ζουν οι κάτοικοί της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης