Φωτογραφίες – βίντεο: Γιώργος Δαγαλάκης

Στον εισαγγελέα στα Δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 π.μ. ο 25χρονος Αλβανός, που ομολόγησε χθες τη δολοφονία της 19χρονης συντρόφου. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή κι ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του τακτικού ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη (8/12). Ο δράστης έφτασε στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με σκυμμένο το κεφάλι, χωρίς να πει κουβέντα στους δημοσιογράφους για το άγριο έγκλημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο και είπε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής,  έπειτα από καβγά του ζευγαριού, αφού ο άντρας φέρεται να ζήλευε παθολογικά την νεαρή κοπέλα. Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράσης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του νεαρού που σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα, δηλώνει «συντετριμμένος» και «μεταμελημένος». Ο δικηγόρος του σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους υποστήριξε πως δεν έχει λάβει την δικογραφία και πως πρόκειται να επισκεφθεί τον πελάτη του μαζί με συνεργάτη τη Δευτέρα στο κρατητήριο.

Δείτε τα πλάνα που εξασφάλισε η κάμερα της «Ζούγκλας»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία της νεαρής κοπέλας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 19χρονη πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της, στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των γειτόνων τους.

Ο δράστης φέρεται να είπε στις Αρχές ότι ζήλευε παθολογικά γεγονός που προκαλούσε συχνά καβγάδες στο ζευγάρι, μέχρι που χθες ο ίδιος, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, πήρε το όπλο και πυροβόλησε την 19χρονη σύντροφό του στο κεφάλι, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ.

Έπειτα, ο 25χρονος πήγε στην αστυνομία, στο Α.Τ πλησίον του Δημοτικού Θεάτρου και παραδόθηκε ομολογώντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του. Το όπλο, όπως αποκάλυψε στους αστυνόμους, το έκρυψε στην κατάψυξη.

Η τελευταία ανάρτηση του 26χρονου στα κοινωνικά μέσα

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης λίγο πριν τη δολοφονία της 19χρονης δημοσίευσε στα social media το εξής: «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούλα». Οι γείτονες αναφερόμενοι στη 19χρονη κάνουν λόγο για χαμηλών τόνων άνθρωπο και πολύ ήσυχο. Αντίθετα, ο 25χρονος φώναζε συχνά και στους καβγάδες του ζευγαριού είχαν γίνει πολλές φορές «μάρτυρες» αφού άκουγαν το τελευταίο διάστημα συνεχώς φωνές από το διαμέρισμα τους.

«Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης