Διαστάσεις λαμβάνουν οι καταγγελίες όσον αφορά τη διαχείριση του «Χαμόγελου του Παιδιού», μετά τη δεύτερη κατά σειρά δημόσια κατάθεση – κατηγορία που απηύθυνε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μέσω των ΜΜΕ.

Η κυρία Μιχαηλίδου, με ερωτήματα που έθεσε, άφησε προφανώς εκτεθειμένη την ηγεσία του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τον πρόεδρΌ της, Κώστα Γιαννόπουλο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Μιχαηλίδου έκανε λόγο για αναφορές περί κακοδιαχείρισης και κακοποιητικής συμπεριφοράς προς το προσωπικό, χρήση περιουσιακών στοιχείων της οργάνωσης για ίδιον όφελος, χρήση προσωπικού για ίδιον όφελος, υιοθεσία με συνοπτικές διαδικασίες και τέλος, υπέρογκες αμοιβές για τον ίδιο τον Κώστα Γιαννόπουλο και τη σύζυγό του. 

Κατά την κυρία Μιχαηλίδου, όλες οι παραπάνω καταγγελίες έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες Αρχές και στην Αρχή Διαφάνειας.

Παρακολουθήστε τι είπε στον ANT1 και στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Την προηγούμενη μέρα, η Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Action24, είπε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι ένα ίδρυμα, το οποίο έχει 20 εκατ. πλεόνασμα, 5 εκατ. στην Ελβετία, ο πρόεδρός του μένει -διάβασα- σε μια βίλα 2 εκατ. με πόσα μπάνια και λέει ότι έχει, δεν θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για να κάνει παραπάνω μπάνια για τα παιδιά και να κάνει τη δομή λειτουργική».

Επιπλέον, η κ. Μιχαηλίδου τόνισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα – το “Χαμόγελο” είναι πλεονασματικό 20 εκατ. – δεν μπορεί να φτιάξει τις δομές όπως πρέπει».

Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δώσει εξηγήσεις για τα οικονομικά του στοιχεία τόσο μέσω συνέντευξης Τύπου, όσο και με ανακοίνωσή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης