Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας τα «πτυχία» της «ψυχολόγου» της Καρολάιν

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021, 15:45
Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας τα «πτυχία» της «ψυχολόγου» της Καρολάιν

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μπαίνει η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά, σε βάρος της οποίας διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση.

Στο πλαίσιο της εξέτασης θα διερευνηθεί, βάσει και της δικογραφίας, αν έχουν τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση, καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Τι κατέθεσε η «ψυχολόγος» στη ΓΑΔΑ

Για περίπου δύο ώρες η «ψυχολόγος» της 20χρονης Καρολάιν έδινε τις δικές της εξηγήσεις στις Αρχές για το αν είναι ή δεν είναι κάτοχος διπλώματος Ψυχολογίας. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων την κάλεσαν να καταθέσει στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, που διέταξε η Εισαγγελία, ύστερα από δημοσιεύματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και στοιχεία που υπέβαλε η ΕΛ.ΑΣ.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστήριξε ότι «ουδέποτε εκείνη δήλωσε ψυχολόγος και πως πρόκειται για μία παρερμηνεία από τα ΜΜΕ». Στη συνέχεια φέρεται να εξήγησε ότι «η ίδια έχει εταιρεία "Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων" με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών και σε βάρος της δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για το αδίκημα της απάτης». Τέλος αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με το ζευγάρι. «Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχα συμβουλές στο ζεύγος. Μετά τη δολοφονία της 20χρονης έστειλα ένα συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγο και από εκείνη τη στιγμή και μετά είχα μόνο μία επικοινωνία μαζί του». 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021, 16:01