Στο Ωνάσειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 39χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Νότια προάστια μετά από διαπληκτισμό με τη σύντροφό του, η οποία κρατείται.

Η νεαρή με δήλωσή της στο δελτίο ειδήσεων του STAR, παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη: «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστηρίζει η 32χρονη κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της και για αυτό όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε έξω.

Ο 39χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και ακόμα δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς.

Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου. Η νεαρή κοπέλα, το πρωί της Τρίτης θα απολογηθεί στον ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης