Το διπλό πρόσωπο του ΚαιάδαΣτην οικογενειακή επιχείρηση του Ανδρέα Χρήστου, πεθερού του Γιώργου Γερμένη, γνωστού και ως Καιάδα, ο οποίος σημειωτέον είχε εκστομίσει το περίφημο «εγέρθητω», εργάζονται οικονομικοί μετανάστες.

Ουδείς ψόγος μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν μπορεί κάποιος να μην σχολιάσει το γεγονός ότι τόσο η Χρυσή Αυγή, όσο και ο Καιάδας προσωπικά, ζητούν την απέλαση όλων των μεταναστών από τη χώρα, νομίμων και παρανόμων, ενώ οργανώνουν γιουρούσια κατά των μεταναστών στις γειτονιές της Αθήνας.

Σύμφωνα με το video που ανήρτησαν οι Anonymous στο διαδίκτυο ο Γ. Γερμένης εργάστηκε ως αρτοποιός στην οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιός και παραιτήθηκε στις 12/4/2012.

Για το εν λόγω οπτικό υλικό διεξάγεται έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από μήνυση του προέδρου της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου. Αναμένονται οι περεταίρω ενέργειες του ιντερνετικού κολοσσού, Youtube.

Ο ιδιοκτήτης της προαναφερόμενης οικογενειακής επιχείρησης έχει δύο κόρες, η μία εκ των οποίων είναι σύζυγος του «Καιάδα».

Oι δύο θυγατέρες του, Ευγενία και Ειρήνη, είναι μέλη της Χρυσής Αυγής. Αμφότερες έβαλαν υποψηφιότητα με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου στις πρόσφατες εκλογές της 6ης Μαΐου και έλαβαν 4.947 και 4.336 ψήφους αντίστοιχα.Από τη δημοσιογραφική έρευνα προέκυψε ότι όντως, οικονομικοί μετανάστες εργάζονται στους φούρνους της οικογενειακής επιχείρησης με παραρτήματα σε Αθήνα, Λ. Βουλιαγμένης και Πειραιά. Αδιάψευστος μάρτυς η φωτογραφική κάμερα.

Δείτε το σχετικό video όπως προβλήθηκε από την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

(Ξημερώματα: Καταφτάνει ο εργαζόμενος στον φούρνο)


(Λίγο πριν εισέλθει στον φούρνο)
(O υπάλληλος εισέρχεται στο φούρνο)


(Στο βάθος το παρασκευαστήριο)

Όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία απευθυνθήκαμε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Α. Χρήστου, ο οποίος ερωτήθηκε εάν αληθεύουν οι πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί και αφορούν τον γαμπρό του, Γ. Γερμένη, τις δύο θυγατέρες του αλλά και εάν στην επιχείρησή του εργάζονται οικονομικοί μετανάστες.

Tα άπταιστα «γαλλικά» και το χυδαίο υβρεολόγιο του ιδιοκτήτη υπερκέρασαν τις απορίες μας και δεν μας άφησε να υποβάλλουμε όλα τα ερωτήματά μας. Ανεξαρτήτως πολιτικής πεποιθήσεως, είτε εάν ασπάζεται τη Χ.Α. είτε εάν ανήκει σε κάποιον άλλο ιδεολογικό χώρο,  πόσο μάλλον όταν εκπροσωπούσε το συνδικάτο των αρτοποιών όφειλε να δώσει μια σαφή απάντηση.

Ακούστε τα άπταιστα «γαλλικά»...


Να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε είχαμε, ούτε έχουμε κάποιο πρόβλημα με τους οικονομικούς μετανάστες που εργάζονται σε επιχειρήσεις. Η Χρυσή Αυγή έχει πρόβλημα και το επισημαίνει με κάθε ευκαιρία.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Μαΐου 2012, 09:25