Το Μαρούσι πλημμύρισε αγιοβασίληδες για το 5ο επετειακό, Santa Run

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 19:04
Το Μαρούσι πλημμύρισε αγιοβασίληδες για το 5ο επετειακό, Santa Run
Συμπληρώνοντας 5 χρόνια και με την πολυπληθή συμμετοχή δρομέων-αγιοβασίληδων, πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/12) το επετειακό Santa Run Athens, ο αγαπημένος χριστουγεννιάτικος θεσμός, ο οποίος μετέφερε το γιορτινό του μήνυμα, από το Δήμο Αμαρουσίου, στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Santa Run έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ζήσει το εορταστικό κλίμα τρέχοντας μία διαδρομή 2 χλμ. στο κέντρο του Αμαρουσίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Holmes Place Club Μαρούσι, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα με την προώθηση του φίλαθλου πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι, οι συμμετέχοντες συνέβαλαν και στο έργο της ΑΜΚΕ «Charity4Sports», για τη στήριξη νέων αθλητών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020», καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τον ευγενή αυτόν σκοπό.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου καθώς και με την υποστήριξη του γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, με διοργανωτές τα Holmes Place καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab.
Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαριστώντας όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα.

Η CEO των Holmes Place, Έλλη Φλέγγα και η Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO της Communication Lab δήλωσαν σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία και τη στήριξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Santa Run έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός τα Χριστούγεννα. Ειδικά φέτος, νιώθουμε διπλά χαρούμενοι που τα έσοδα θα διατεθούν στο «Charity4Sports», στους νέους αθλητές μας που προσπαθούν με συνέπεια και επιμονή να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, αυτό της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Πηγή:ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 19:21