Κορυφώνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στο «Αττικόν» και συγκεκριμένα στην Εντατική, έχοντας λοίμωξη του αναπνευστικού. Όπως αναφέρει το πρώτο ανακοινωθέν από το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε «επιβάρυνση της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας».

Αναλυτικά, το πρώτο ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Αττικόν»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου  συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, με την κόρη του, Σάντρα να δηλώνει: «Οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του». Από τη μεριά της, η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, ανέφερε σε δηλώσεις της έξω από το νοσοκομείο: «Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να είναι αισιόδοξος, όπως κι εμείς και να στείλει στον Κώστα όλη του την αγάπη, γιατί με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης