Άφαντος παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα ο οδηγός της πολυτελούς Corvette που τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης σκότωσε, μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση με τη μηχανή του, τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση γνωρίζουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του οχήματος, συνεχίζουν όμως την έρευνα προκειμένου να ταυτοποιήσουν το άτομο το οποίο την ώρα της σύγκρουσης οδηγούσε το αυτοκίνητο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αρχή επικράτησε σύγχυση καθώς το όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου παραπέμπει σε σημαντικό πρόσωπο της αθηναϊκής ζωής, το οποίο μάλιστα φέρει και την ιδιότητα προέδρου μεγάλου κλειστού κλαμπ. Ωστόσο, όπως είναι σε θέση πλέον να γνωρίζει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν είναι το παραπάνω πρόσωπο, αλλά μακρινός συγγενής του.

Το zougla.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του κλειστού κλαμπ ο οποίος δήλωσε πως πρόκειται για μακρινό συγγενή του με τον οποίο δεν έχει έρθει σε επαφή εδώ και πολλά χρόνια.

Ιδιοκτήτης της Corvette φέρεται να είναι ο Κ. Κ., 32 ετών, που ασχολείται με την αγορά και πώληση ακριβών αυτοκινήτων (supercar) και τα σταθμεύει σε πάρκινγκ της περιοχής του Χολαργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άτομα που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο νεαρό μας ανέφεραν ότι του αρέσει να ντύνεται με ακριβά ρούχα, να κινείται σε γνωστά στέκια των Αθηνών και να κυκλοφορεί με ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία, σε κάποιες περιπτώσεις, παραμετροποιεί.

Πάντως ενώπιον των Αρχών εμφανίστηκε η δικηγόρος του οδηγού και ζήτησε αντίγραφο της υπόθεσης για να την μελετήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πήρε την δικογραφία αφού δεν διέθετε σχετική εξουσιοδότηση.

Το να προκαλέσεις ένα δυστύχημα και να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του είναι μία πιθανότητα στην καθημερινότητά μας. Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Ποιος λόγος τον οδήγησε να εγκαταλείψει τον τραυματισμένο αναβάτη της μηχανής, να αφήσει το αποτύπωμά του εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο στο σημείο και να εξαφανιστεί; Μία ερμηνεία θα ήταν να έχει υποστεί ισχυρό σοκ, να φοβήθηκε και να έφυγε. Δεν αποκλείεται όμως η πιθανότητα εφόσον εξαφανίστηκε και δεν παρουσιάστηκε στις Αρχές να ήθελε να αποφύγει τον έλεγχο αλκοτέστ ή οτιδήποτε άλλο που θα του δημιουργούσε προβλήματα.

Το ατύχημα

Το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός άνδρας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59, στο ύψος της Γλυφάδας.

Όλα συνέβησαν όταν o δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette χτύπησε πλαγιομετωπικά τη μοτοσικλέτα του 25χρονου με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, ενώ ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών το πολυτελές αυτοκίνητο είναι ανασφάλιστο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης