Απίστευτο έγκλημα στην Καλλονή της Λέσβου. Τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 58χρονος, ιδιοκτήτης μπαρ στην περιοχή Πλατανέλι, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 39χρονο θαμώνα και συντοπίτη του και στη συνέχεια με τη βοήθεια τριών γυναικών και ενός ακόμη φίλου του πέταξαν το πτώμα στον υπόνομο!

Το μπαρ του δράστηΌλα ξεκίνησαν όταν το θύμα που διασκέδαζε στο μαγαζί του δράστη, o οποίος είναι και μέλος της εθνοφυλακής, ζήτησε να τον συνοδεύσει σπίτι του μία από τις εργαζόμενες στο μπαρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τυφλωμένος από τον θυμό και την ζήλια, ο 58χρονος ζήτησε από τον Νίκο Καραμανώλη να τον ακολουθήσει έξω από το μαγαζί.

Εκεί, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με το G3 που είχε νόμιμα στην κατοχή του (ως μέλος της εθνοφυλακής). Όταν συνειδητοποίησε ότι το θύμα έχει ξεψυχήσει, με τη βοήθεια των τριών αλλοδαπών κοριτσιών που εργάζονταν στο μπαρ του και ενός ακόμη φίλου του, 40 ετών, μετέφεραν το πτώμα στο πίσω μέρος του καταστήματος και το έριξαν σε παρακείμενο βόθρο.

Αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματοςΈξι ώρες μετά το έγκλημα, ο 58χρονος και οι τρεις υπάλληλοί του συνελήφθησαν. Από την προανάκριση προέκυψε η εμπλοκή και του 40χρονου, ο οποίος επίσης συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι πέντε αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, το πτώμα του άτυχου Νίκου Καραμανώλη μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

ΦΩΤΟ: emprosnet

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης