Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιουλίου προβλήθηκαν από εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης του bTV (ένα από το 2 μεγαλύτερα κανάλια εθνικής εμβέλειας της Βουλγαρίας με δορυφορική επίσης εκπομπή) δύο ακόμη προωθητικά ρεπορτάζ για την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Το Σάββατο παρουσιάστηκαν με ιδιαίτερη έμφαση τα Στενά του Νέστου, Γαλάνη Ξάνθης, το σπήλαιο Αγγίτη στη Προσοτσάνη Δράμας, ενώ την Κυριακή το Φανάρι, Μαρώνεια, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσπάθεια εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο προβολής και ενίσχυσης της επισκεψιμότητας της ΠΑΜΘ από τις γειτονικές χώρες. Ιδιαίτερα για περιοχές που δεν είναι τόσο γνωστές στο Βουλγαρικό κοινό ως προορισμοί αναψυχής ώστε να επιτύχουμε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και να μας επιλέγουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για τις διακοπές τους.

Οι ενέργειες προβολής των προορισμών της ΠΑΜΘ στις Βαλκανικές χώρες θα συνεχισθούν συντονισμένες και στοχευμένες και για το επόμενο διάστημα.

Η ενημέρωση που είχαμε για τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ είναι ότι είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο Βουλγαρικό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντική για την υλοποίηση της δράσης, η συνεργασία της Περιφέρειας ΑΜΘ με την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Σόφια.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μεταξύ άλλων είχε γίνει αναφορά στην Παλιά πόλη της Ξάνθης, τη γαστρονομία και τις παραλίες της περιοχής.

ΠΗΓΗ: e-evros.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης