Ανείπωτη είναι η θλίψη που επικρατεί και στην Κρήτη εξαιτίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Τέμπη και οδήγησε στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Δυστυχώς, μία εξ αυτών ήταν και η 50χρονη Μαίρη Μουρτζάκη η οποία εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο τρένο και εκείνο το μοιραίο βράδυ βρισκόταν στο πόστο της, στο καφενείο του Intercity.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη στιγμή η 50χρονη είχε δηλωθεί αγνοούμενη ενώ το περασμένο Σάββατο ταυτοποιήθηκε μέσω dna που είχαν δώσει οι συγγενείς της.

Στη συνέχεια, η σορός της αδικοχαμένης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο και σήμερα (6/3) αναμένεται να τελεστεί η κηδεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθούν στο Νέοι Κοιμητήριο Ηρακλείου για να αποχαιρετήσουν την, πάντα χαμογελαστή, Μαίρη. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στη 1 το μεσημέρι ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η τελετή της ταφής της.

Το Αντισκάρι, τόπος καταγωγής της άτυχης 50χρονης έχει ντυθεί στα μαύρα. Άνθρωποι που την γνώριζαν κάνουν λόγο μία χαμογελαστή και καλόκαρδη γυναίκα.

 

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης