Με τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον 44χρονο Νίκο Αεράκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου.

Πτώμα που εντοπίστηκε στη θάλασσα στην Παντάνασσα Ηρακλείου ταυτοποιήθηκε και ανήκει τελικά στον 44χρονο Νίκο. Υπενθυμίζεται ότι χθες ξεκίνησε νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό του 44χρονου καθώς νέα στοιχεία είχαν φτάσει στα χέρια των αρχών από καταθέσεις συγγενών και μαρτύρων οι οποίοι ανέφεραν επιπλέον μέρη όπου μπορεί να βρίσκεται ο 44χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τροχαίο που προηγήθηκε και η αγωνία της οικογένειας

Η αγωνία της οικογένειας από την πρώτη στιγμή ήταν τεράστια καθώς ο 44χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος λίγο πριν την εξαφάνισή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του, τα ίχνη του 44χρονου χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή του Γαζίου. 48 ώρες αργότερα βρέθηκε το όχημά του εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιόκαστρου, λίγο πριν την γέφυρα. Ο ίδιος είχε χτυπήσει στο κεφάλι μετά από τροχαίο ατύχημα και ίσως βρίσκεται σε σύγχυση. Μάλιστα, η οικογένειά του είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να απευθυνθεί στις αρχές.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης