Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που εξαπατούσε επιχειρηματίες με το πρόσχημα της ευνοϊκής δανειοδότησης εγχώριων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρείς συλλήψεις, ενώ πάνω από 500.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία της εγκληματικής οργάνωσης, από τις περιπτώσεις απάτης, που έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους τρείς συλληφθέντες, όπως αναφέρουν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι ο άλλοτε προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis, με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης».

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.

Ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τη σύλληψη «Σαράφη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Μάξιμος Σαράφης», ο κουκουλοφόρος μάρτυρας που με τις διαβόητες «καταθέσεις» του στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μια άνευ προηγουμένου σκευωρία με στόχο δύο πρώην πρωθυπουργούς, έναν κεντρικό τραπεζίτη και επτά υπουργούς, εκθέτοντας τη χώρα διεθνώς, συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε τραπεζικές απάτες.

Κι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ που ανέθεσαν τη συγκεκριμένη δουλειά κι έστησαν τη σκευωρία της Νοβάρτις, στηριζόμενοι σε τέτοιους ανθρώπους, εμφανίζονται σήμερα κήνσορες της ηθικής, «τιμητές της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξεως».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης