Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στα Χανιά, με έναν 15χρονο να πέφτει «θύμα» οδηγού του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιάς για… 10 λεπτά του ευρώ.

Όπως κατήγγειλε ταραγμένος στο Zarpanews.gr ο πατέρας του 15χρονου, το παιδί, αφού τελείωσε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί που διατηρεί στον Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τσέπη όμως, αντί για 2,10 ευρώ, που κοστίζει το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου για Πλατανιά, με το μπουκαλάκι νερό που πήρε, δεν υπολόγισε σωστά και έμεινε ένα 2ευρω.

Επιβιβαζόμενος λοιπόν στο ΚΤΕΛ, ο οδηγός-εισπράκτωρ, εξαντλώντας πεισματικά κάθε όριο αναλγησίας αν προτιμάτε, του είπε σε αυστηρό ύφος πως με 2 ευρώ θα τον κατεβάσει μία στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση της Αγίας Μαρίνας.

Το παιδί, χαμηλών τόνων, δεν έφερε αντίρρηση, ενώ ουδείς συνεπιβάτης αντέδρασε σε όλη αυτήν τη σκηνή, αφού στην πλειονότητά τους ήταν τουρίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5-2 χιλιόμετρα μέσα στο λιοπύρι για να φτάσει εξουθενωμένος έπειτα από ώρα στον Πλατανιά.

Μόλις ο γιος ενημέρωσε τον πατέρα για το συμβάν, εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του ΚΤΕΛ για να αναφέρει το γεγονός. Παρόλο όμως που του είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του, το τηλέφωνο του ταραγμένου πατέρα, που περίμενε να ακούσει απλώς ένα «συγγνώμη», δεν χτύπησε ποτέ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης