Η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας, έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως δίνεται αμοιβή 300 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες  προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση δολοφονίας ενός αδέσποτου με απάνθρωπο τρόπο. Συγκεκριμένα το zougla.gr, είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το συμβάν.

Η ανακοίνωση:

«Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας 12-11-2013, ώρα 2 το μεσημέρι…

Κάποιος ή κάποιοι συμπολίτες μας που προφανώς με μέσο μπήκαν στην κατηγορία των ανθρώπων, βγάζοντας τα αρρωστημένα δολοφονικά τους ένστικτα, αυτο-ταπεινώθηκαν και «κατάφεραν» αυτό το φρικιαστικό αποτέλεσμα, σε βάρος του ανυπεράσπιστου πλάσματος της φωτογραφίας, που μόνο αγάπη ζητούσε να δώσει και να πάρει από τους ανθρώπους.

Επειδή τέτοιες ψυχοπαθητικές προσωπικότητες, όπως ο συγκεκριμένος δολοφόνος (ή δολοφόνοι), είναι πιθανό να εκδηλώσουν εγκληματικές συμπεριφορές και κατά της ανθρώπινης ζωής, το ΔΣ της Φ.Ο.Φ σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 300 ευρώ, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, είτε σε μας, είτε στην Αστυνομία. Το υπόψη ποσό θα προσαυξηθεί και με τα ποσά, που αγανακτισμένοι συμπολίτες μας πήραν τηλέφωνο και προσφέρουν για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Δελφών, την Ελληνική Αστυνομία, την εφημερίδα «Ώρα της Φωκίδας» τον συνεργάτη του «zougla.gr» καθώς και το «amfissapress.gr» που μας συμπαραστάθηκαν.

Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας»

Χρήστος Μαζάνης 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης